Naxos Electrical

    • Contrast
    • Layout
    • Font

Με την Υπουργική Απόφαση (ΥΑ) 219/8-1-2015, οι ελεγκτικές αρμοδιότητες του Ε.Ο.Τ. για την κατάταξη των ξενοδοχείων σε αστέρια μεταφέρθηκαν στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ). Το ΞΕΕ είναι υπεύθυνο για την έκδοση πιστοποιητικών κατάταξης βάσει έκθεσης από διαπιστευμένους φορείς που διενεργούν έλεγχο δικαιολογητικών και αυτοψία, και έχουν σχετικά διαπιστευτεί από το Ε.ΣΥ.Δ.

Τα νέα ξενοδοχεία υπάγονται απευθείας στο νέο σύστημα κατόπιν αιτήματος στην αρμόδια Π.Υ. Τουρισμού, ενώ το σύνολο των υφιστάμενων καταλυμάτων πρέπει να ολοκληρώσει τη διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης άμεσα. Τα πιστοποιητικά έχουν διάρκεια ισχύος πέντε (5) ετών και ανανεώνονται στη λήξη τους μετά από επανέλεγχο. Μη τήρηση της διαδικασίας συνεπάγεται απώλεια του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας του Ε.Ο.Τ.

Η διαδικασία για τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Διαμερίσματα είναι προαιρετική. Αν επιλεγεί η κατάταξη σε κατηγορία κλειδιών, τα κριτήρια είναι αντίστοιχα.

Η πληθώρα και η διαβάθμιση των κριτηρίων απαιτεί τη σωστή προετοιμασία πριν την επιθεώρηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλάβουμε τη πλήρη διαδικασία μέχρι τη λήψη της πιστοποίησης του καταλύματος σας.

Αντιλαμβανόμενοι τις νέες προκλήσεις, στεκόμαστε με συνέπεια δίπλα σας, συνδυάζοντας τη ταχύτητα και την απλότητα με την έγκυρη και ποιοτική παροχή των υπηρεσιών μας.

comingsoon